The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK
















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Sabarlaa duhai hati..



Aku tak tau kenapa.. aku boleh still bersabar dengan si dia. Banyak aku yang kena jaga hati. Dan dia sejak kebelakangan ni, asyik busy jer dengan kerja. Dia tengah study sambil buat kerja part time kat kedai makan. Aku kena patut lagi paham kot.

Tapi tu cerita lain.. Dia mudah naik angin kalau aku tak ikot cakap dia. Merajuk sampai tak nak jawab call aku. Aku kadang-kadang stress jugak. Salah aku ke sebab tak nak video call dengan dia? Tengah malam dah kot and paham jer la muka perempuan bila malam, duk tepek mask setebal 3 inci. 

Takpa la.. anggap jela aku bersalah sebab tak nak ikot kehendak dia. Maybe dia muda lagi dari so aku kena banyak beralah dengan dia. Hati aku ni siapa pulak nak jaga? :-(



©