The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
What a hectic sem!




Assalamualaikum...

SEMESTER 4. Fuhhhhh..hectic gila la weyhhh. Tak cukup kaki dan tangan nak siapkan projek, assignment, test dan program-program kos aku.Cuti weekend banyak dok mengadap lappy siapkan kerja okeyhhh. Kahkah! Life so suck as a degree student.

Ni aku curi-curi on blog. Dah tak rajin nak menulis macam dulu, melukis doodle..memang tak rajin. Tidur 2 3 jam itu normal. Ada masa sikit,tidor. Kekekeee

Tunggu cuti semester nak aktif balik berblogging, memang tak kot. Sibuk kerja sambilan pulak. Banyak excuse kan? HAHAA

Ok la..aku nak sambung balik ngadap buat essay untuk subjek Environmental Ethics ni. Otak jemm sat. Kalau la ada yang sudi delivery ayam goreng hangat-hangat time macam ni. Huhu.

Assalamualaikum..





©