The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
jangan lemah sebab lelaki saja..!

Assalamualaikum..first at all,tenkiu for reading my post..eccehhh..speking la pulak.hehe.. prepare untuk MUET nanti.so practise make perfect! malam ni saya kena baca e-book novel english sebab pensyarah nak kami buat list novel2 or buku-buku cerita english dan buat sinopsis pendek pasal buku yang kami dah baca tu..well,kalau pensyarah tak suruh buat macam tu, gerenti saya pun tak akan rajin2 diri buat search kat internet cari online english novel..hahaha..

tapi sekarang saya bukan nak bercerita pasal novel2 english ni tapi cinta kepada seorang insan bernama lelaki..huh..??what's the topic...tak benda lain ke nak bercerita ni...well,saya ada pendapat tersendiri la babe nak menulis ni..hailohhhh....haha..sekarang ni,saya banyak ter'perasan la,kenapa perempuan mudah sangat nak berikan kasih cinta mereka kepada lelaki yang belom tentu lagi akan gerenti beri cinta mereka jugak kan..??WHY..??saya sendiri pun tak paham sebab tak pernah merasa pun..huhhh..bajet pulak saya ni kan...hahahahahaa... saya sendiri tak paham tentang beberapa perkara yang berterbang dalam kepala saya ni..

....kenapa bila ditinggalkan dengan kekasih,mesti sah seharian bad mood.tak sehari,maybe seminggu..maybe sebulan..kalau selama-lamanya tuu parah doe.haha..macam la lelaki tu perfect seratus peratus dan kacak sungguh sampai tak sanggup nak lepaskan dia pergi.. hurmm..susah2 kalau macam ni..ada jugak ke orang macam ni..?saya pun tak tahu dan tak mau paham pun situasi macam ni..well...(-,-')

....bila dicuit sikit or lebih senang,dingorat la,terus hati cair macam coklat cadbury cair dalam mulut.urrmmmm..sedap kot.sanggup la bagi lelaki ni buat macam2 kat si dia.huhh..seriuz menyampah..dah konfem ke hidup semati dengan dia nanti...?sampai sanggup bagi segala- galanya kat dia.ni lagi saya tak paham dan pelik..saya kalau setakat ditegur tu,maintain kool lagi la setakat ni.harap2 kekal macam tu.insya-Allah.....(><)

....kenapa asyik berbicara tentang cinta yang tak kekal abadi ni..?tak bosan ka..? saya pun bosan sebab tak da topik nak bukak cerita pasal ni..kalau cerita pasal cinta Allah dan Rasullulah,memang bezz la..try bukak i luv islam..buat pengisian rohani sikit.baru power bertambah lagi dalam hati tuu..kuat iman dengan pengisian yang bermakna ni...sometimes, LOVE MAKE SOMEBODY GOING CRAZY AND WHAT SO ELSE..HUH..!


Labels: , , ,

©