The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK
















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Macam sengal ja..macam bengang ja..



Assalamualaikum and annyeonghaseyo!

Frust.

Tu la yang dapat aku cakap lepas result kolej keluar. Bengang aku tak dapat kolej. Kesengalan gila aku rasa. 

Salah aku sebab tak dapat kolej ialah TMO (tak mohon online). Ehh dulu tak isi macam biasa ja dapat. Tapi sem depan ni...

Hok aloh.. 

Aku terlupa or aku memang tak tau kena isi..

Ada kawan yang dah isi tapi tak mau tolong peringatkan. Last-last depa dapat kolej. Tak salahkan depa pun.. salah diri sendiri kan..

Jangan salah paham kat aku. Aku tak puas hati ja.

Serius kena buat rayuan pulak.. Dah 3 sem tapi ni la first time jadi poblem macam ni. Kami ni dah la menumpang kolej sebab kolej kat Bertam tak siap lagi.

Cuak aku bila nampak nama kena blacklist.. Mak aku marah aku pulak sebab ralit lupa isi online. Heheehee.. ceq sibuk mak sebab banyak program sangat sampai terabai benda yang penting ni.. :))

Ok sekian luahan hati yang macam cilakak ni.. SORRY 

Assalamualaikum..



©