The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK
















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Oh Kahwin...!! OK



Assalamualaikum.

Ok umur aku 22 tahun masuk 2015 ni. Tetiba... <(_ _")>

Hahaha.. Straight to the point la ye. Aku stress bila ada orang pressure soal "kahwin". Why must this question? Soalan lain banyak doeh nak tanya, and why should this question come out from your lovely mouth?

Huwarghhhhh.... aku tak ready lagi. Masih muda dan mentah uollss. Aku baru nak habis praktikal bulan 4 ni. Kerja belum tentu dapat lagi. And aku anak sulung. Bayangkan tanggungjawab aku masih banyak before nak pikir soal kahwin ni.

Mak ayah aku steady ja.. Siap cakap, kalau ada yang masuk meminang, mak ayah terima ja. Walaweyhh... greenlight! Haha



Aku masih seorang budak yang duk terkinja-kinja bila nampak trak askar dan melambai-lambai sakan ke arah abang-abang sado dalam trak tu. Hehehee... itu kegedikan namanya. Mohon berubah. Tapi serius, aku still budak yang naif. Aku kena banyak belajar lagi pasal soal kehidupan yang penuh liku ni. Dan masih kena perbaiki diri yang masih terumbang-ambing dilambung gula-gula kapas yang gebusss.. Ehh!

Entah apa-apa ja aku mengarut ni. Kecoh jer lebih, calon tak dak lagi. Muahahaha.. Ok bye!

Assalamualaikum.


©