The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
kenangan pahit manis....

Ari ney aq nak cita kenangan aq time kat mjsc merbok..macam2 yang ada..
pahit kelat..manis madu..hehehe...

omroom aq sambut befday aq time form 4..depa buat suprise tp aq dah taw..buat tak taw jer laa..brlakon sat padahal aq nak tergelak sgt2..aq owang yg first sambut befday dalam omroom..mkn simple je tp bezz...x ingat makan pa dah..sume dh masok dlm perut..huhu...



kelas aq kna cuci tandas sbb dapat anugerah kelas terkotor lagi comot.. fuhh..bangga sat..bukan senang nk cuci tandas maktab..aq n geng gurl 5IS cuci dengan penuh brsemangat..ye laa..amanah tu..kena buat laa..:)


ni kes tak turun subuh..kami hampir satu batch form 5 gurlz kena lari pusing aspura n aspuri...huuu..malu siot kowt...bukan aq tak mau turun tapi tak sempat nak melangkah pergi surau,ustaz hafizi dah tutup pintu surau... alamatnya kami kena melepak kat luaq surau laa..


aq ngan hajar pernah lewat pi usrah ari jumaat..ustazah suzana marah oo..x bagi sapa yang lewat tu masok surau..aq ngan hajar pa lagi..kami naik lari masok bilik..tidoq...pas tu kami mintak maaf kt ustazah..


aq pernah gadoh ngan someone gurl ni time fom 4..dah la baru masok mrsm.. aq dh buat hal..tp ni kes trtutup..memang gempak kowt..drama dlm toilet... kecoh betoi laa..huhu..


perjumpaan omroom utk bincang poblem kami..time yg so emotional.. sapa yg jiwa sensitif mst hujan turun kt pipi..huhu...


lewat mai perjumpaan robotik..jawatan naib presiden aq ditarik..ckg buat pemilihan lain..seharian aq bad mood...haahh...


kami satu aspuri jalan itik depan aspura tengah malam..ni sebab ada budak aspuri tak angkat baju kat ampaian..time tu ckg marlinie yang jadik comander aspuri..malu lagi..huhuu..pas tu,sakit abiz satu badan.. ni akibat tak pernah turun riadah..


frust tak boleh buat paper add math..aq dok dalam shower..mandi hampir sejam..huuhuuu...pas tu,ok dah...


bab terkantoi lagi..ustazah suzana mai round aspuri..aq dh on da way nak turun subuh tp x ciap lagi..nampak ustazah suzana..pa lagi..aq senyum penuh makna laa...cepat2 la aq ciap..hehee...


time annual dinner fom 5 third batch...aq hepi time coz...ada laa...hehee....aq bukan gatal keyh..normal laa tu..huuu...


------keyh..nnt sambonk len...as salam-------


Labels:

©