The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
On the way to change myself..weheee!




Assalamualaikum..

Entry pertama untuk tahun 2014 ni, aku saja ja nak tulis pasal kehidupan aku sekarang ni. Aku rasa aku tengah mengubah diri aku ni. Maybe ke arah yang lebih baik kot. Perasaan yang dah macam budak tak cukup umur pun, aku dah lempaq jauh-jauh. Belajar untuk jadi matured. Selama ni still perasan diri ni masih budak-budak lagi. Ngeh3..

Sem 4 ni sem last aku belajar sebelum aku pi praktikal. So kena prepare mana yang patut. Sebab agak tough la nanti life time praktikal ni. Senior aku yang cakap macam tu. Hahaha. Memang busy habislah life aku la ni. Berkajang-kajang assignments dengan test yang berlambak jugak. Lecturer aku pun dah mula terapkan style budak degree kat kami. Serius buat aku cuak ja bila nak sambung degree nanti TT..TT


Aku kalau boleh nak selalu update blog tapi wifi selalu cari pasal dengan aku. Sikit-sikit disconnect. Buat aku bengang ja so better aku tak payah online terus. Hehe. Ngada2. Nak buat camna, wifi dan aku berpisah tiada. Ececeh.. 




Aku ada misi untuk tahun ni. Nak habaq kat hampa semua pun malu so nanti je la ehh. Kalau dah berjaya nanti, akan aku khabarkan kat hampa. La ni dalam proses lagi. Memang ambil masa sikit la tapi kalau ada keazaman yang tinggi, InsyaAllah boleh punya capai misi tu. Iyolaa.. nanti nak kahwin,mesti la kena kelihatan berseri kan. Saja aku tak letak gambar aku yang betul. Nak kasi suprise nanti. Haahaa.. Bajetnya =..="





Saja la aku nak habaq kat hampa. Aku dok layan gila lagu Aku Cinta by Affin Aizat. Lirik dia tu memang ada makna la. Ke aku yang terlebih jiwang di sini? Apa-apa je la.. Ni sebab tertengok cerita Cinta Pandang Kedua time cuti midsem la ni,terus terpikat dengan lagu tema dia. Siap letak kat blog lagi tau. Nak dengar, play ja ok :))




Aku Cinta - Affin Aizat


Saat pertama bertemu
Saat aku melihatmu
Tak terlintas di hatiku
Kau kan jadi milikku
Bisik hatiku padamu
Mengapa ia bertanya
Apakah diriku mampu
Mampu menjadi milikmu
Aku mencinta dirimu
Aku mencinta dirimu
Tanpamu di sisiku
Hidupku tak bererti
Aku mencintaimu
Aku mencintaimu
Rindu takkan berhenti
Tiba waktu mengenangkan semula
Saat manis kau menjadi milikku
Berjanji
Bawakulah selamanya mengharungi
Suka duka indahmu
Aku cinta aku cinta kepada dirimu
Aku cinta aku cinta kepada dirimu


Sekian tu ja kot. Mekaseh singgah sini. Assalamualakum :))


©