The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Hey My Crush!

Assalamualaikum..

Hai.Selamat hari raya.Tak terlewat lagi kalau aku nak ucap pun.Time-time raya ni memang kawan-kawan,sedara-mara,pakwe,makwe dan tak lupa jugak 'our crush' akan datang bertandang ke rumah kita or ke rumah mereka.

Well yeahh..bila sebut tentang crush, mula la dok mengait memori-memori yang tak seberapa nak indah tu.Iyo laa..only crush,not our lovey dovey.kan3???haha..dulu aku ada jugak.Sampai sekarang jugak la beb aku selalu usha dan amik berat kat dia.Tapi dia tak sedar pun sebab dia anggap aku macam best buddy,forever n ever... :)


Bila aku tengok relationship status dia kat fb,aku buat rilex ja..serilex yang boleh.Sebab awek dia cun lagi dari aku.Ok fine..tak pa.Haha..aku tak jeles pun.Nama pun best buddy forever and ever,so aku happy la untuk dia.Even dia adalah my crush :'(

"Dear crush,why you are so near but yet so far?"
p/s:Apa la dia tengah buat sekarang ni,huh????Ok fine..hepi-hepi together dengan si lovey dovey.lalalala bubyep :p

Labels: , ,

©