The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Not a new story :)



Assalamualaikum... and annyeonghaseyo!!

Aku busy sikit time ni. Tak sangka jadual untuk sem ni lagi padat dan semput bila tengok. Banyak presentation dan assigments yang tengah dok menanti. Problem dengan kawan dah kurang sikit untuk sem ni sebab aku nak jadi orang yang suka think positive.  Even kadang-kadang sakit hati jugak tapi sabar je laa..

Life must be go on!!

Tinggal lagi satu sem ja sebelum pi praktikal. Time ni la kena pulun betul-betul untuk skor yang terbaek. Lecturers banyak sungguh bagi tips dan nasihat yang bagi naik semangat. So aku jadi motivated sikit. Dan sem 3 ni jugak la last untuk Kor. Lepas ni tak payah la turun setiap petang untuk kawad dan sebagainya.

Yang tu ja kot. Aku tak tau nak tulis apa lagi. Tak dak cerita menarik lagi ni. Ok bye..

Annyeonghi gyeseyo..... :)



©