The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Kegilaan kembali menerjah!!


Assalamualaikum and annyeonghaseyo!!

Selesai sudah 3 minggu yang buat aku temengah-mengah dan semput. Kaki macam tak cukup tanah ja nak berlari ke sana-sini selesaikan macam-macam hal. Test yang berderet-deret setiap hari setiap minggu memang buat jiwa aku kacau sat. Tu belum lagi hari nak final exam nanti. That why la aku tak sempat nak bukak blog ni.

Cuti balik raya ni memang heaven gila.. Bebas sat kepala aku dari serabut dengan aktiviti persatuan mahupun assignments. Balik rumah ni jugakla aku dapat makan nasi time sahur. Kalau kat kolej, standard la roti Gardenia sapu dengan mentega and tabur dengan gula. Alhamdulillah aku dapat jugak bangun sahur dan makan apa yang ada.



Aku rasa,balik cuti hampir seminggu lebih ni memang tangan aku rajin ja nak update blog. Kerja assignment tak ada la katakan untuk dibuat balik ni. Sebab balik ja kolej raya ke-6 nanti, ada dua tiga lawatan jugak la yang kos aku kena pi. Paling jauh sikit, pi Selangor dan Negeri Sembilan. So lecturer kasi rilex puas-puas dulu. Heheheeee..

Well, tu ja kot untuk malam ni. Ok wasalam :))

p/s: Aku akan datang menerjah blog-blog hampa nanti. Nantikannnnn... ^^,




©