The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK
















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Hai final examination..welcome back!!


Assalamualaikum and annyeonghaseyo!

Aku tengah final exam sekarang ni. Paper 1st aku start 25 September minggu lepas. Aku baru selesai 4 papers. Lagi 5 papers yang nak kena pulun ni. So memang aku busy sebab jarak antara exam lebih kurang sehari ja. Memang kena study awai-awai tapi aku ni kepala tak boleh study awai sangat. Paham-paham je la bila aku start study.Hahahaa..

Yeahhhh..thats me -_-"

Students...well u all already know it. Sebulan sebelum final exam bertandang tanpa dijemput, dah berbakul pasang niat nak study awai la,buat notes then tampal kat dinding la. Termasuk aku jugak tapi seminggu sebelum start exam, aku sibuk dok siapkan lab report dengan assignments. So azam tu memang nampak samar-samar sikit. Kira ok la aku pasang jugak niat even nampak macam tak jalan seperti yang diharapkan. Kekekeeee..

Reaction lepas jawab exam.. Damn  me!!

Kalau aku bosan sangat mengadap buku, then aku melukis pulak. Pas melukis, aku upload kat Instagram. Baru buat kan so memang agak jakun sikit. Segalanya nak letak kat situ. Tapi tu bila aku bosan gila la. Tak bosan sangat,aku pi tidoq. Kepala macam nak meletup sakan. Sekian.. :))

p/s: Doakan aku beb..Moga aku dengan kawan2 boleh jawab dengan baik untuk final ni. Wish good luck kepada yang menduduki final examination jugak! ^^,
©