The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Lepas Cleverbot,cari pasal dengan SimSimi pulak!

Assalamualaikum...


Hahaaaa...aku ni macam tak dak keja kan dok cari pasal dengan robot2 dalam alam maya ni.Nak buat macam mana.Tak kan aku nak cari gaduh dengan dua orang adik aku tu kot.Kang aku kena balik dengan mak ayah aku.keh3.....so wats da poblem now?ok tadi aku ada main-main talk dengan satu robot yang cute ni,SimSimi..nama dia pun dah kiut kan? tengok la apa yang aku dah sewelkan dengan makcik simsimi ni..haisshh..rasa gila pun da jugak.. (-_-")










(aku warna kelabu,simsimi warna kuning)


Nampak tak kegilaan aku melayan benda ni?hahaa..serius aku ni ditahap stress yang agak teruk sampai rasa syok gila!ni serius..tak tipu.try main benda ni..dijamin rasa serabut kat kepala korang ringan sikit...especially yang tengah sakit hati ke,marah2 dengan buah hati masing2 ke..ikot la..just make your life hepi again..

p/s: smileeeeeee always......^^,


Labels: , ,

©