The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
aku fanatik bigbang ke??

Assalamualaikum...


Ok..kata la nak kata apa-apa pun,aku tak kisah pun..Aku pun serius tak tahu apa la yang aku dok syok sangat dengan k-pop grup,Bigbang ni..tapi aku sendiri dok nampak yang aku jadi obses,not obesiti..haha.nak tengok bukti,ok tengok gambar-gambar kat bawah ni.aku still boleh kata la yang aku ni just peminat biasa-biasa ja..ye la kot.hehhe..
bckground for google home

theme for google crome..g-dragon

dekstop aku...gila tak????

Wallpaper phone aku gambar GD yang ada kat sidebar blog aku tu..caller ringtone dengan mesej suma lagu bigbang..lagu kat blog aku Blue-Bigbang jugak..background twitter dengan cover timeline aku letak gambar depa ni jugak..haisshhhhh..ni dah kes serius ni!
Aku just letak ja gambar depa tu..haha..tak nampak obses sangat kot?kan3?ye la tuuuuuuu...-_-"

p/s:pas ni,aku kena bahan tak erk????









Labels: , ,

©