The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Memory With Them..Last Day as Pasumian

Assalamualaikum..


Setelah 2 minggu bertarung otak dan tenaga jawab final exam,syukur dah selesai.Hari Jumaat,13 April 2012,last day aku sebagai pelajar pasum.Tapi bagi yang pi interview kemasukan UM untuk degree nanti,memang tak boleh enjoy lagi la.Aku kena jugak hari last exam tu.Hampeh la..aku tak tau pun kena hari Jumaat tu sebab nama tak ada dalam list.Dah la pejabat kol aku suruh pi interview padahal aku dah terlepas kat Time Square dengan member2.Terlepas la peluang.....huhu


Oleh sebab ada member2 aku yang kena interview hari Ahad tu,so kami berlima pun keluar la petang lepas habis exam tu.Hari Sabtu,aku nak kena pi melawat mak cik aku.Kami pi main kat Taman Tema TS tu.Ok aku mengaku la aku first time naik roller coster dan sekutu dengannya tu.Memang aku tak dapat nak gambarkan perasaan takut dan pening kepala akibat pusing yang over sangat.Hahaha..orang lain dok terjerit-jerit,aku dok bisu ja.Tak sanggup nak bukak mata.Apa-apa pun,memang kenangan la yang kami dapat.Sebab time macam ni la kami enjoy sama-sama.Tak mau cakap banyak dah,just boleh cerita dengan gambar je..cekedaot ok..^^,




benda ni la yang buat aku "bisu"..-_-"
errr...nak jugak rasa macam drama "Stairways to Heaven"..babak kat sini la.haha...
hate benda ni..buat tekak aku loya dan pikah termuntah sebab pening sangat
aku risau naik benda ni.takut air liur jatuh kat muka member
aku yang dok depan aku time tu..hahahaa...


kami berlima ni la..hehe..

Setakat tu je la kot..nak letak gambar banyak2 sangat pom malas la la pulok..hehehe...nanti la uplode kat fb.senang cerita..ok bye..^^,

p/s:Terasa nak main lagi la pulok benda ni.haahahaa...-_-"

Labels: , , ,

©