The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK
















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Budak Lelaki Yang Over Xcited Dengan BIGBANG



Assalamualaikum..
 
Hai guys..dah lama tak menulis ni..bukan apa,aku tak dak idea nak diluahkan.Tapi aku ada benda yang agak mengejutkan aku.Tak sangka grup k-pop Big Bang ni ada peminat dari golongan lelaki!Yeahhh...dan salah seorang dari depa ni budak kelas aku.Mula-mula aku tak perasan sangat tapi lepas aku sedar sling beg dia ada tulisan Big Bang Alive.Tak caya erk?Tengok bawah...


Aku pinjam beg dia sat nak amik gambar.Kalau tunggu aku nak beli,memang tak lerr jawabnya.Mau kena sekat duit aku dengan my emak n my ayah..hehe..Sori Ehsan.aku glemerkan beg ko kejap.Sebab kau fanatik sangat dari aku.Tak aci.Hahahhaa...ok bye!

p/s:Dapat beg pun jadilaa..daripada pi Big Bang Alive Tour bulan Oktober nanti..^^,

Labels:

©