The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
I Don't Need You In My Life

Assalamualaikum...


Hai guys..firstly,nak ucap selamat menyambut bulan Ramadan yang penuh dengan kemuliaan ni.Tahun ni,alhamdullilah aku sambut 1st day puasa dengan famili aku.Kalau dulu,bukak dengan my rumate or kawan-kawan pasum dulu.Sedih time tu tak dapat aku nak described kat sini.Ok buang jauh-jauh sad feeling tu.Sebab aku nak kasi tau kat someone yang pernah in relationship dulu.Dan aku tak perlukan lelaki macam ni dalam life aku sebab menyemak kepala ja.Ok2 sori my rude words here.. :)

Aku sangat-sangat la geram bila ada lelaki yang spesis macam ni.Dan aku pernah merasa hidup dengan dia ni.Tension kepala guwa beb.But now,I'm feel free..yeahhh..hahaha

Firstly,aku tak suka la bila lelaki suka memaksa ni.Tak tahu la kalau telinga tu ada soundtrouble ke,tak dapat nak pastikan semua tu.Bila benda ni berlaku kat aku,aku ni automatik rasa angin semacam ja.Lepas tu,aku off fon.Senang kan?Life is easy la dude..kira ok la tu aku tak sembur ayat spesis cili padi punya sebab aku baik..



Secondly,telefon pagi-pagi buta tatkala aku tengah syok mimpi pasal G-Dragon.Kalau pukul 12 or 1 pagi tak apa lagi,ni tak..pukul 2,3 or 4 pagi la nak calling2 pun.Tak da keja ke?Kot la time tu nak kejutkan buat Qiamullail ke,ni nak tanya,"tengah buat apa tu".Agak-agak la kan,apa la jawapan aku time tu.Haha..aku rasa macam nak loyar buruk ja time tu tapi sebab mengantuk yang amat punya pasal,so aku abaikan dan sambung tidor macam biasa.Kan dah kuar ajar,main off fon terus..siapa yang mula dulu???

Thirdly, main tuduh suka hati dia ja.Tau la bro kita long distance relationship..try la tanam sikit kepercayaan tu.Bila terlepas cakap pasal lelaki lain.mula la buat conclusion yang agak keras bagi aku nak terima,AKU CURANG?? Well boy,I know what you did behind my back.But I keep silent and pretend don't know anything because I want to give you a second chance..my heart is broken,you know?


Urmmm..better I forget about him.I need my own life.Even had plan for engagement, it's not going easy as well..too young to think about this..ok bye...

Dear heart,I know u are sick but u'll recover as soon as possible.. 

Labels: , , ,

©