The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Aku sudah gila dengan "A"



Assalamualaikum.

Ok lemme story. Got crazy with "A"?? Siapa pulak A ni.. Well aku start gila dengan A ni time study week untuk final exam baru-baru ni. Kerja gila la orang kata. Suruh fokus dekat study tapi fokus kat benda lain. Haramicides betul. 

Ni semua kerja rumate aku introduce A dekat aku. Hacks betul la. Introduces time tak kena. Cer lepas final exam ke, boleh la aku nak happy enjoy ever dengan A ni. Aku mampu untuk menahan nafsu daripada berpoya-poya sakan. Exam first, then you, A.. Hahaha.

Ok la..ok..A ni stand for ANIME!! Dulu aku beriya tak mau layan anime sebab konon "cerita untuk budak2".. Sekali aku tercopy 1 folder cerita anime daripada rumate I ni, and layan time makan tengahari. Well you know, layan anime ni macam layan drama korean jugak. Tengok sekali, nak tengok episode seterusnya. I'm addited ok. Serius!


Gakuen Alice



Angel Beats!


Kamisama hajimemashita


Kore wa Zombie desu ka



Ouran High School Host Club



Pretear

Semua cerita ni dah lama dah tapi aku baru nak melayan. Dah nama pun baru terjebak kan. Aku rasa aku syok tengok anime ni sebab character lelaki dia hensem2 and girls dia comel! Hehehe.. anime kat atas ni yang aku baru habis tengok la. Kalau hampa nak melayan anime jugak time bored, boleh la pi website Watch Anime. Semua tajuk ada.

Ok yang tu ja. Aku tengah habiskan edit gambar semua lawatan akademik my course yang belum diceritakan lagi. Dah basi punya cerita tapi untuk bakal-bakal junior lepasan SPM ni kan,mana nak tau dapat pilihan course aku ni ke,boleh la rujuk blog akak ni. Ihiks! 

Assalamualaikum :D 

p/s: Lagu kat blog ni OST from Pretear. Saja nak gitau tu je ^^,



©