The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
HOTSTUFF -_-"

Assalamualaikum..

Hai u all..ok tau pasal vlogger?yep..yang buat video and then post kat youtube.Aku ada la minat video mamat sorang ni.nama dia Iman Syippo.haha..budak ni adik kepada kawan aku, Kimi Jamai .Paling aku tertarik video da latest one, Nak Jadi Hotstuff.memang aku tergelak gila la.benda yang sedang berlaku di alam maya fb or twitter,ramai yang nak jadi hotstuff tak tentu pasal.

1st,kalau orang yang bajet hotstuff post something kat fb,tak dapat ramai like ja,terus delete post tu.haha..see??aku tak tau motifnya buat macam tu.dah nama pun bajet kan?nak terasa,silakan.aku tak sebut sesiapa pun kat sini.ini pandangan umum :)

2nd, seperti yang Iman Syippo cakap kat video dia;tangkap gambar,pastu caption yang sangat annoying..yerkkksss..aku sendiri pun menyampah dengan orang spesis ni.ish3..hampa tengok la sendiri video tu.kalau tulis kat sini,tak dak "feel" la nanti kan?hahaha..



Aku tak suka orang bajet hotstufff ni..buat hot sentaaappp ja aku tengok.haha..sekian :P

p/s: Favourite aku sekarang ni,Iman Syippo lepas matluthfi90 :) dua-dua best ooohh!

Labels: , , , ,

©