The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Dear you,Happy Befday :')

Hai my lovey dovey..nope
I mean my ex lovey dovey...

11 Sept 1987
Ari ni befday you..so my wish is,hepi befday..
25th years old today..urmmm..dah tua pun tapi still macam budak-budak.Haha..
Bukan tak mo wish direct to you,tapi ye la..kita tak kawan dah..sebab tak boleh nak jadi kawan.Bad kan??Both of us was wrong..not only you or me.


Aku tak ingat pun sebenarnya tapi terasa macam ada event special ja.Aku pun check fb dan nampak notification.Haha..its not my false actually not remember ur befday :P

p/s:Dah makin tua umur,cepat-cepatla ubah diri tu ye "sygssss"???ok byep

Labels: , ,

©