The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Dari Korea ke Jepun :)

Assalamualaikum


Wahhhh...aku dah transfer mode beb! Dulu Korea,sekarang dah ke Jepun. Perubahan yang tak banyak ketara pun tapi dari segi bahasa,yes!

Why aku dah ke arah Jepun ni?Well..lets me story to you.

Aku boring gila malam tu. Then aku godek-godek la Youtube. Tiba-tiba ja ternampak satu video lagu by Megurine Luka, lagu Last Song. 1st dengar,tak rasa apa sangat.

Dengar buat kali ke 2,siap ada lirik english..Sedap jugak lagu ni. Sedih pulak aku dengar lepas dah tau maksud lagu ni. So aku dok ulang lagu sampai 10 kali. Lepas lagu Last Song, aku bukak lagu Just Be Friend pulak.Perrgghhh..lagu ni pun sedap jugak..

Malam tu,memang aku layan habis la malam tu dengan lagu Jepun ni. Tapi paling best,by Megurine Luka ni la :)

Megurine Luka :)

Dulu aku dok layan K-pop ja..Sampai aku dah boring.Aku rasa aku dah terpikat dengan lagu Jepun. Anime pun anime la.Comel paaaaa... ^^,

So bukan aku dah pindah dari Korea ke Jepun. Just mode lagu tu yang dah beralih arah. Aku masih kat Malaysia. Hahahaha..

So sekian :))


©