The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK
















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Zee Avi- The Story' lyric in pictures

Assalamualaikum


Aku suka melukis time masa lapang. Tapi time aku dok study pun,bila mai angin malas aku, aku akan start melukis tak kira kat atas buku mana pun.

So aku terjumpak lirik lagu The Story by Zee Avi ni. Macam ok ja kalau nak dilukis pun. Sebab simple dan buat aku touching sikit dengan lirik dia. Ok la..merepek banyak ja aku ni. Hehehe..sori :))










 Sori untuk tulisan yang buruk ni..Aku still "bebudak" lagi.Kekekeke..

Sekian :))

©