The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK
















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Dengar lagu time study buat aku berangan

Assalamualaikum


Aku suka dengar lagu time study. Terutama time buat math or fizik. Tak tau kenapa tapi dah memang habit. Rasa macam sunyi ja time study subjek tu. 

Tapi yang agak kurang ok,time dengar lagu,kepala mula melayang ke tempat lain. Tak tau kenapa jugak. Memang habit kot. Lagu jiwang 90an la yang selalu aku layan time study. Memang cari nahas la.Sebab lirik-lirik lagu rock 90an ni memang sweet gila. Macam mengena dengan diri sendiri pun ada jugak.


Aku setuju dengan quote kat atas ni. Kalau kepala dok teringat benda lain,salahkan lagu pulak. Thats why dah dekat dengan final exam ni,aku kurangkan dengar lagu time study even time buat math. 

Even nampak boring sebab dengar bunyi buku diselak dan kalkulator ditekan ja,tapi terpaksa. Kalau tak, sampai ke bila aku dok berangan sorang-sorang diri.Sungguh buang masa kat situ. Aku tak boleh buang habit ni sebab dah terbiasa.

Aku dah try beb.. So aku akan cari kawan untuk study dengan aku sekali. Ada teman menyembang sambil study. Terlupa sat pasal lagu bagai ni. Laqha laqha.... -_-"




©