The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Untunglaa hamster ni pemes sebab Bieber

Assalamualaikum




Pac ni nama hamster Justin Bieber. Pac ni dah mati. Sebab RIP (Rest In Peace).

Bila aku tengok trend ni,dalam kepala aku,artis mana yang dah mati ni sampai jadi trends worldwide kat twitter. Mesti hot and femes ni.

Tapi jangkaan aku meleset. Rupanya binatang yang mati. Pac ni femes sebab tuan dia Bieber. Sampai dah mati pun jadi trending.

Tak sangka ada orang macam ni jugak. Fanatik gila yang amat. Sampai nak trend bagai. Merepek ja aku tengok.  

Iyolaaahh...hak depa bertwitter. Aku terlupa. Aku just bagitau benda yang buat aku rasa annoying ja. Bieber ni aku tengok biasa-biasa ja. Tak tau best tang mana -_-"

p/s: 1st aku bukak trending ni,aku ingatkan Justin Bieber yang bunuh orang sampai mati. Ni la akibat tak baca betul2 tweet orang.HAHAHHA :))


©