The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Merayau di malam hari



Selalunya time malam hujung minggu, aku teman rumate aku basuh baju kat dobi. Time nak tunggu baju siap dibasuh,aku ajak la si Yaya dan Syerah ni jalan-jalan kat sekitar kampus. Malam-malam sejuk ja. Aku konpem la bawak kamera even bukan DSRL pun. Hahahaha.

Nampak tak bangunan macam apartment tu?Haaa..yang depan sekali,Kolej Kristal B. Yang belakang sikit tu,Kolej Kristal A. Ni kolej untuk siswi. Memang daebak la. Macam dok apartment real kot.Hehe..

Ni kolej Nilam. Yang belakang sikit tu,kolej Zamrud. Ni kolej untuk siswa. Nampak tak gah sangat la macam kolej siswi punya.Ngehngeh...

Sebenarnya,ada lagi kolej..Kolej siswi, Delima dan Intan dan kolej siswa, Baiduri. Aku tak amik gambar kolej tu sebab agak jauh dan aku malas nak jalan ke sana.Hehehehe..

Ni Pusat Islam UiTM Permatang Pauh. Kalau ada program ceramah agama apa-apa,kami pi sini la. :)

Ni library kami. Besar dan cantek. Tapi aku pi sini time buat assignment "je" ^^,

Bangunan induk.. 

Aku zoom dari jauh. Tak sanggup pi bertenggek tepi court tu semata-mata nak amik pic depa.
Walaweyh..mau kena cop gedik nanti -_-"

Yaya dan Syerah.. :))
Saja aku nak tunjuk keindahan malam kat UiTM Permatang Pauh ni. Tambah-tambah pulak bulan 6 nanti,banyak la student baru lepasan SPM 2012 yang masuk u. Pilih yang terbaek ok.

Sekian..Ok bye :))


©