The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK
















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Doodle in Winter Cloth *Edisi Bajet Gila*



Halooooo guys and girls..

Time cuti panjang macam ni,aku dah mula naik boring. Sebab tak dak assignment yang nak disiapkan. Hahahaha. Poyo sungguh aku di situ. Maap :))

Dalam dok membaca buku Doktor Umum: Memoir Tun Dr Mahathir Mohamad, aku terasa nak melukis. So aku bukak la Paint Sai yang dah lama terperap dalam lappy aku ni.

Terdetik kat hati aku nak lukis girl dalam winter fashion. Kira ala-ala doodle la jugak even tak nampak seperti yang sepatotnya. Dulu aku rajin pa lukis doodle. 

Dulu la rajin. Sekarang dah malas.


Buruk bebenor aku tengok. Tu pun ada hati nak letak jugak dalam blog. Huh.Kalau Kimi Jamai tengok ni,konpem dia gelak kat aku. Hahahahaha.

Errrr...aku rasa aku tak pandai buat corak-corak bagai. Thats why baju doodle ni kosong. Simple is better mehhh.Kekekeke.

Ok dah. Sori melalut kat sini. Bye :))

p/s: Meriah benor kaler yang aku guna. Hidup kena ceria beb. Peace! ^^,



©