The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
I'm already 20th years old today :))



Hai ollz..




Today (17 April 2013), aku dengan rasminya dah berumur 20 tahun. Alhamdulillah.. Dah 20 tahun aku hidup di muka bumi Allah ni dan masih diberi kesempatan oleh-Nya untuk terus menghirup udara dan menjalankan ibadah sebagai hamba-Nya.

Even dah masuk umuq 20,tapi aku still rasa macam budak-budak lagi. Well, awet muda. Hahahaha. Sori terbajet "muda" sat. Tak salah kan nak perasan sorang-sorang kat sini?




G-Dragon wish befday kat aku. Ko hado?Hahahaha.. *berangan terlebih sudeh*

Thanks to famili,kawan-kawan dan pensyarah yang wish befday kat aku. Baik wish kat fon,macam Fatin ni,or twitter..Huhuhu. Terharu :')

Only one in fb:
Wish from my lecturer :)

From twitter:





Aku hanya dapat wish sikit ja sebab aku dah disable befday aku kat fb. Tindakan bijak aku rasa. Sebab tu dapat membuktikan, sapa yang betul-betul ingat kat aku. Huhuhuhu...

Alaaaa..tak kisah pun. Aku bukan penting sangat pun sampai nak kena ingat befday aku. Kalau k-pop idol tu,hah! Sanggup tunggu tengah malam,nak treading kat twitter. Itu realiti ^^,



Thats all..Oh yea! Aku dapat special gift daripada famili aku. Dan aku dapat sebulan lebih awal. Apa dia? Adaaaalaa..Kekekekkeke ^^,

Terasa nak tulis pasal prank befday yang pernah aku join plak. Hahaha. Tengok la kalau aku rajin :))

p/s: Anyone nak bagi aku gift?Hehehehehe ^^,


©