The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK
















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Hiatus for some days...



Aku busy sikit.. So memang malas nak update blog time macam ni. 

Busy buat pa? Some business? Hahahaa ^^,

Dan aku terasa sikit dengan seorang blogger ni. Aku komen kat 1 post dia. Benda betul dan aku rasa aku patut tulis kat kotak komen tu.

You know what? Dia marah.. Memang jenis tak boleh nak ditegur ea? Umur bukan budak-budak lagi tapi mentaliti tahap budak tadika. Siap boleh cakap pulak,aku terasa sebab tu aku komen macam tu?

Heh! Malam sikit..Aku tak kisah la hang nak cakap apa pun. OK chill??

Belajarlah terima teguran sebab kita bukan perfect sangat pun :)) 

Tak pa..tak pa.. Aku ni style cool.So buat dek je la.Hahaha.

Lepas habis hiatus ni,aku nak tulis pasal pengalaman di MRSM Merbok,sekolah aku dulu. Aku rindu la weyh. Aku nak balik sekolah macam dulu tapi tak mau amik SPM,boleh dak?

Sebab time sekolah la,time paling best sekali terutama duk hostel ni.Hurmmm :'(

Ok sekian.. Annyonghi gyeseyo :))

©