The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Aloloo comelnya ayat ni!



Tadi aku jenjalan kat fb,ternampak sorang kawan like gambar ni. Sekali tengok,aku tak paham. Belek punya belek,baru aku paham. Try tengok pic bawah ni.



Hehehe..sorry kepada yang tak minat k-pop. Aku rasa benda ni sangat comel. Big Bang pun ada beb. 

Ni ayat yang menggabungkan nama-nama k-pop group. Creative jugak kan? Dan tak sangka jugak pelik-pelik nama group depa ni.

p/s: Dah ada Orange Caramel, tak dak ka yang nak buat nama band, "Tempoyak Durian"? Konpem daebak ni.Huahuahuhaaaaaa.... :P

Sumber gambar: Infinite' fanpage
©