The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Baekhyun Malaysia?Kahkahkah..


Assalamualaikum and annyeonghaseyo..

Aku tak tau apa nak jadi kat Twitter la ni. Banyak betuk trends yang pelik dan buat aku nak gelak guling-guling. 

Kalau ada yang perasan la kat Twitter,semalam hot trends pasal Sehun Malaysia. Sapa Sehun? Dia kumpulan kpop EXO. Aku pun bukan kenai sangat pun. Tapi hari ni trending lagi. Kali ni Baekhyun Malaysia.

Sapa Baekhyun pulak? Mamat ni pun kumpulan kpop EXO jugak. Sama kes dengan Sehun ni. Yang terlibat nak kata muka sama dengan mamat korea ni tak lain tak bukan mamat Melayu. Kahkahkahkah..weyh bro..buat lawak ko eh.

Mamat yang dimaksudkan ialah ----> INI 


Baekhyun EXO.. *original*


Aku tak kisah pun mamat ni nak kata muka dia sama dengan sapa-sapa mamat kpop pun. Asalkan dia bahagia sudah. Yang aku tengok melenting tak mau mau ni ialah Sasaeng fan (excessively obsessed Hallyu fan). Ye la.. depa ni yang dok kalut bash Baekhyun Malaysia ni. Macam la EXO ni amik peduli..Kekekekee


Aku tau hampa meluat tengok dia tapi pendapat aku kan,tak suka tak payah scroll down tweet pasal Baekhyun Malaysia ka or yang seangkatan dengannya. Tak dak makna pun nak marah-marah dia. Aku tak backup mamat korea celup ni ehh..Tidak sama sekali.. 


Just aku hairan.. sama tang mana aku pun tak tau.Hahahahaha.. Tapi Yoona Malaysia aku percaya sebab memang ada memeh sikit.

Yoona Malaysia.

Dah dah..tak pasal-pasal aku kena bash dengan Sasaeng fan EXO ni pulak..Ahhh kisah apa aku -_-"

Sekian.. Assalamualaikum :D

*baca bio kat twitter Baekhyun Malaysia pun buat aku rasa nak bagi free kick ja*



©