The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK
















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Sekali sekala baca buku ni tak salah pun..



Assalamualaikum and annyeonghaseyo..


Cuti sem sebulan lebih ni buat aku makin tak dak kerja yang nak dibuat kat rumah. Nak kerja tapi mak cakap,"Belajaq lesen kereta bagi habis dulu".

Aku ikut cakap mak ja.Hehehee.

Ayah aku suka baca buku style sejarah orang yang terkemuka ni. Aku dah la bukan kaki novel so macam best ja layan buku yang tak masuk genre novel ni.



Dah lama buku ni ada dalam bilik aku sampai berhabuk tapi tak sempat nak baca.. errr sekali dengan malas kot. 

Doktor Umum (Memoir Tun Dr. Mahathir Mohamad) ni buku kesukaan aku!Heeheehe.. even buku ni tebal macam buku Harry Potter tapi lagi best dari Harry Potter. Tak rugi baca pun weyh. Banyak iktibar dan pengalaman boleh dapat melalui buku ni.  

Buku Hari Itu Sudah Berlalu ni best jugak la. Pasal cerita time penulis ni masih jadi wartawan dalam Utusan. Kan tak hidup zaman merdeka so macam celik akal sikit la tau pasal sejarah dulu-dulu dengan baca buku ni.

Thats all..saja nak ajak hampa baca buku yang berunsur ilmiah dan patriotik. Nampak macam boring tapi tak pun. Ikot individu la taste macam mana kan. ^^,

Ok assalamualaikum :))



©