The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK
















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Say HAI to PALAM!



Assalamualaikum..

Bertemu kembali di blog yang suram nan permai ni. Sesuram mood penulis blog bila wifi kolej asyik-asyik disconnect! 

Saja nak habaq kat hampa semua. Aku la ni sambung belajaq kat UiTM Puncak Alam dalam kos Sarjana Muda Kesihatan dan Keselamatan Persekitaran selama 3 tahun. Jimat la setahun kat sini sebab aku dapat penerapan diploma. Alhamdulillah Allah masih memberi kesempatan untuk aku mencari ilmu dan mengecapi kejayaan di peringkat yang lebih tinggi. Waaahhh wahhhh ayat puitis gituuu.. hahaha

Sejak aku daftar kat sini (6/9/2015), rasa semangat nak belajar tu masih ada. Even before masuk sini, still 50/50 nak sambung atau tak. Bila dah dok pikiaq panjang tu, so aku ambik keputusan untuk teruskan perjuangan dalam menuntut ilmu. Cewaaahhh (^^,)



Aku dapat update blog ni kira nasib aku sangat baik la sebab wifi memberikan kerjasama yang kukuh untuk terus connect dengan lappy aku. Kalau tak, jangan harap la nak dapat 2 bar malam-malam macam ni. Hahaha

Sekian bebelan malam ni. Assalamualaikum :D

©