The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Butterflies fly at header!



Assalamualaikum..

Nampak tak kat header aku ada rama-rama tengah terbang? Ececeh..konon la blog aku ni taman bunga. Hehehee..

Thanks to Dieyla sebab buat tutorial tu. Excited kemain aku nak letak jugak flies butterflies kat header. Kira nampak la baru sikit blog aku ni. Nak tukar blogskin malas la pulak sebab tak dak masa nak godek-godek coding ni. 

Nak letak rama-rama jugak kat mana-mana blog hampa, boleh la pi jenguk SINI.

Credit to her..Thanks! ^^, 

©