The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK
















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
En.Stress mula nak rapat dengan aku -_-"



Assalamualaikum...

Stressss! Bak kata Kang Gary (Running Man)..

Tau la dah masuk tahun kedua ni tapi masa still aku tak pandai nak adjust sendiri. Rasa nak berubah jadi lagi rajin tu ada tapi poblem aku sekarang,aku selalu ja letih dan tidur awal. Cehhh..memang tak study la jawabnya.

Assignments memang aku tak mau kata apa-apa sebab sentiasa beranak-pinak sampai tak sempat aku nak siapkan satu-satu. Aku redha sebab ni la cabaran sebagai seorang pelajar. Nak berjaya,kena berkorban sikit.

InsyaAllah,sem ni memang banyak aktiviti yang best. Sekali lagi aku kena buat paperwork untuk lawatan akademik dan program orientasi dengan juniors tapi dek sebab ada hamba Allah yang baik hati nak tolong,aku serahkan paperwork kat dia dan aku just jadi penolong pengarah program ja. Sebab aku pun busy dengan hal sendiri.. Thanks so much bro! ^^,

So,En Stress..mohon shuhh jauh2 dari aku.. Aku nak diet ni. Bila aku stress,aku melahap banyak doeh.Hahahaa..poblem2

So sekian..Assalamualaikum :)


©