The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK
















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Dah cuti mid-sem oiiii!!



Assalamualaikum..

Tudiaaa..baru terasa nak tulis kat sini. Selama ni buat tapeduli je. Time aku menaip ayat ni pun aku blurr tak tau nak tulis apa.. Poblematika betul la! Hehehehee...

Ok esok dah start cuti midsem! Pergghh...cuti 2 minggu ja tapi assignments yang aku dapat ni banyak jugak la. Sampai kena buat list takut terlupa time cuti ni. Maklumlah, nama pun cuti kan. Mana nak ingat kerja-kerja assignments ni. Hahaha.

Ohh yeah.. Saja la gedik nak habaq ni.Aku ada buat satu blog baru khas untuk join GA or contest. So kalau ada sapa-sapa yang nak ajak aku join,boleh la pi tinggalkan link kat SINI . Memang tak campur la dengan blog a.k.a diari aku ni. Eececeeh.. diari la sangat -_-"




Ok yang tu ja kot nak tulis hari ni. Banyak benda nak tulis tapi tak tertulis kat sini. Lain kali la. Cuti mid-sem ni pun dah tak macam cuti je. Hehehe.. nak cuti banyak-banyak, buat universiti sendiri la,kan?? Kekekeee..

Sekian.. Assalamualaikum :))





©