The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Gurlpp..dush dush di muka



Assalamualaikum..

Memang awkward sungguh rasanya bila baca benda ni. Kawan-kawan selalu dok tanya pendapat aku pasal cinta-cinta ni padahal aku single lagi. Aku tahu pun sebab perhati orang lain dan terbaca kata mana-mana. Aku bukan doktor cinta beb.. No No No...

Well said, aku bagi pendapat mostly yang menjurus ke arah kebaikan. Kalau pakwe dia gatal meroyan, aku suruh "MOHON CLASH" ja.. Nampak kejam tapi untuk kebaikan dia jugak kan. Kalau jenis frust menonggeng sampai tak ingat dunia sebab putus cinta, aku nak buat tak tau ja. Hahaha.. baru break, bukan cerai.Hok aloh... -_-"

Sekian bebelan di pagi ni.Assalamualaikum :)
©