The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK
















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Kenapa lelaki susah nak lupakan ex dia?


Assalamualaikum.

Huwarghhh.. rasa nak hempuk kepala bertubi-tubi kat dinding bila tulis tajuk entry ni. Aku ni girl, camna la nak tau sebab apa guys susah nak lupakan ex dia. Dan bila pikir balik, ADAKAH LELAKI YANG JENIS MACAM NI?

Bukan mempertikaikan tapi mostly guys sangat senang nak cari yang lain lepas break. Kalau girls, of course susah sikit nak lupakan ex dia. Iyela kot. Aku senang ja lupa kat dia lepas break. Ikot diri masing-masing. Time aku check keywords kat nuffnang, terjumpak la ayat ni.



Manala aku nak tau sebab apa. Tanya la lelaki lain sebab apa depa susah sangat nak lupa. Aku pun heran time bila la aku menulis pasal lelaki ni. Hahaha.

Ok sekian. Assalamualaikum.



©