The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK
















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
New blog design and new hopes :)


Assalamualaikum.

Setelah 3 hari aku bertapa mengadap lappy untuk edit blogskin ni, akhirnya siap jugak dengan bantuan daripada tutorial Atiqah Jaidin (template ni pun credit to her..thanks). 

Ok tak? Dah tak ada kawaii kali ni. Nampak macam matured la sikit dengan theme ni seiring dengan penambahan umur yang dah masuk 21 bulan lepas *perasan*.. Nampak kusam ja sebab grey in colour but nevermind, I loike ok. Hahaa. 

Aku harap lepas ni aku rajin dan bersemangat la nak update blog sebab dah baru kan. Hopes yang sangat tak boleh blah sebab aku ni malas. Heh.. Aku simpan lagi header yang lama sebab comel. Mana nak tau kot nanti aku terasa nak buat theme kawaii lagi.





Ohh my GD.. Thanks to Budak Vanilla yang dah buatkan header tu. 

Sekian tu saja.. Assalamualaikum :)


©