The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
MUET


Assalamualaikum.

Hari ni result MUET dah keluar for those yang dah buat time bulan Mac 2014. Tahniah la yang dapat band 3 and above. Yang dapat bawah band 3 tu, jangan la susah hati. Boleh ambil lagi. MUET ni untuk kelayakan masuk Degree nanti. Chill :)

Aku dah ambil dulu so a bit relax la. Kawan-kawan aku yang lain maybe dah check result masing2. Tapi bila aku tanya, hampeh sorang tak respon. Taper.. taper.. 

Lepas ni, result final exam UiTM pulak 9 Mei ni. Tak boleh nak relax kot. Cuak!

Ok sekian. Assalamualaikum.

©