The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Ada ke orang nak kat kau??

Assalamualaikum.

Macam mana bila ada orang cakap macam tu kat hampa?woowwww..sadis gila! macam nak kasik free kick stail Cristiano Ronaldo ja kat orang yang mulut macam tak pandai nak kasi insurans ni. Tak pa.Nanti saya tolong belikan erk. Kalau tak mampu sangat. HAHA.

Kenapa saya emo sangat malam-malam ni?Tekanan perasaan ka akibat final exam yang bakal menjelang hujung bulan ni?ohh..Tidak sama sekali.Cuma just nak share apa yang dah terbuku ni hati ni.Itu ja.. Selalunya orang yang cakap stail lepas macam peluru pandu ni tak pandai nak jaga hati orang dan rasa dia sangat cantek @ hensem. Betul ka? Tanya pendapat sendiri ok. Ni cuma dari pandangan saya.

"Kau sampai sekarang tak berpunya lagi?Ramai kawan kita dah ada buah hati masing-masing. Kau bila lagi erk?''

"Nanti jumpak la tu.Mungkin lambat lagi kot. Slow2 la.."

"Ye ke..?Ada ka yang nak kat kau weyh?haha..".

Kedepushhh...ni la akibatnya kalau cakap sesedap rasa kan.Kan dah kena kick ala Steven Gerrad.Padan muka u. Perlu ke cakap macam tu kat kawan
kita kalau dia maseh single lagi? Rasanya tak perlu dan TAK PATOT! Kalau kawan kita kurang cantek pun,tak perlu nak cakap macam tu.Sedih hati dia nanti weyh..termasok saya.HUHU..

p/s:pernah kena ayat macam ni.. :(

Labels: , ,

©