The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
dah macam orang sewel daaa...(-_-)

Petang tadi,saya dengan rajin dan bersemangat pergi menjejak kaki perpustakaan yang dah lama tak dikunjungi.Macam biasa la.Bila dah nak final ni,mula la rasa keinsafan yang meluap-luap.Kalau dulu,buat tak tau ja tempat tu.Sekarang ni,hidup saya macam tak tentu hala ja.Ada saja yang tak kena.Dah kena sakit apa la saya ni..(-_-)



Setiap kali saya bangun tidor,mula la dok pikir pasal buku-buku yang belum dibaca. Apatah lagi yang belum disentuh..Rasa nak menelan ja buku-buku tu,buat bbq soup..lagi sedap.. Yang paling tak tahan,kena study subjek FIZIK!Memang dah terbukti lagi bersuluh,saya memang tak boleh menyintai subjek ni.SORRY FIZIK...sob3..lagi parah,asal bukak buku ni,teringat buku yang lain pulok..adohaiiii...macam2 hal la dalam kepala saya ni.Sebab rasa banyak lagi yang tak study.. PADAN MUKA U...HAHA..!(serius dah nampak macam sewel..)
Lebih malang nasibku ari ni,saya terseliuh ketika nak balik dari library.Time nak lintas jalan pulak tu dan ketika hujan lebat.Nasib ada kawan-kawan yang tolong dan bawak saya balik naik teksi.TERHARU SEYHHH.....tapi ni semua tak melemahkan semangat saya nak study dan berjuang sampai habis exam ni..ok dats all..tq!


Labels: , ,

©