The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK
















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Aku memang tak sesuai dengan orang yang hensem....(-__-)

Assalamualaikum..

Aku:Weyh2 (stail gedik)..aku dah kapel.caya x..?huhu..(muka comel)

Kawan: Sapa mamat yang bertuah tu?

Aku:Senior kita time sekolah dulu.Tak sangka nak kapel dengan aku.Dulu,bukan main sombonk dengan aku.(sekali lagi gedik)

Kawan:Walawehhh...hot stuff sekolah kita dulu kot.Hensem doehh.Hebat ang.Serius ni..??

Aku:(dalam hati:takkan nak tipu pulak.Minah ni..)Awat ang tak percaya pulak.Muka aku ada main-main ka..?


Kawan:Bukan la tapi macam mana ang boleh kapel dengan dia pulak? Kalau dengan kakak senior kita yang cun and hot stuff jugak tu tak pa la jugak.Ni ang..hurmm..

Aku:Dah jodoh aku.Terima ja laa..Awat ang macam tak puas hati dengan aku ja..?

Kawan:Tak la..cuma tak percaya.Abg senior tu macam kena buat cermin mata kuasa tinggi la selepas ni.Dalam banyak-banyak orang,boleh pilih ang..haha..ok aku nak blah lu.bye..

Aku:Memang nak kena lastik batu la minah ni..Harap nama ja kawan,tapi.....(-____-)

p/s:Tiba-tiba aku mimpi pasal ni..Walawehh...terkejut+marah+sedih..Tak mau benda ni terjadi kat aku.Aku pun ada perasaan jugak.Huhuhu... :(


Labels: , ,

©