The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Nak yang perfect ja sebagai partner hidup...????errr!

Assalamualaikum..kenapa dalam banyak2 orang,mereka hanya nak partner masing-masing yang cantek dan cumil girl, dan hensem man sebagai teman hidup diorang?ni bukan saja-saja saya nak mereka cerita yang bukan-bukan but secara realitinya.Nak kata depa pakai konsep "lelaki hensem hanya untuk girl cantek@cute",takkan kot. kalau "lelaki yang baek untuk perempuan yang baek" and vice versa,yang tu pernah dengar sangat-sangat.sebab selalu sangat diberi tazkirah pasal ni.SELALU OK!yuri snsd..cumil kan3?? [ihsan google]

Benda macam ni selalu ja saya tengok.kat mana-mana ja la.kes paling dekat,kat tempat saya belajar sekarang ni.ramai aweks dan lawa kat sini tau..mamat-mamat hensem pun ramai la jugak. dan yang pastinya,diorang punya partner pun kena sepadan jugak.baru nampak perfect ideal couple kan..?menyampah u know...(--").Bunyi ayat saya macam saya n
i jeles kan, tapi sangat-sangat la tak ye..walaupun saya tau saya ni cute jugak (bajet perasan gila-gila.HAHA..).

siapa tak kenal ni tak tau la.. [donghae super junior-ihsan google jugak]

So tak payah la kan nak buat macam tu.pikir yang bukan-bukan ja.ingat ok,jodoh dengan pasangan anda bukan terletak di tangan masing-masing.itu semua kuasa Allah. Bila nak kawen, nak yang elok ja rupa paras. Bukan nak tengok pada hati budi yang ada.Yang tu paling penting beb! Mengikut andaian yang saya buat,kalau partner @kapel dengan orang yang 'saham' tinggi ni,susah sikit sebab selalu jadi perhatian ramai.Tak la nanti susah hati kan, sebab takot dikebas orang..?? HAHAHA...gurau saja..(^^,)
(jangan nak marah-marah bila baca post ni kalau terasa,ok??pendapat dari lubuk hati saya saja-----soriiii----)

p/s: saya tak minat k-pop.gambar di atas sekadar hiasan semata-mata..(n,n)

Labels: , , ,

©