The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
The Amazing Place in World 1





Annyeonghaseyo!!!

Dua tiga hari jugak aku tak update blog. Dan lama jugak aku tak blogwalking. Problem aku sekarang ni la yang membataskan aku untuk selalu online.Tapi tak pa. Chill ja babe! Bila aku online,aku suka godek-godek gambar yang menarik di FB. Boleh dikatakan tu la hobi bila free time.

Aku saja nak share gambar-gambar yang aku jumpak ni. Nak menulis,tak ada idea sangat. Hehehe ^^,

Hundreds of Floating Umbrellas Above a Street in Agueda, Portugal


Lady Musgrave Island, Great Barrier Reef, Australia.



Jacuzzis of Mt. Roraima

Cave Hotel in Cederberg Mountains, South Africa


Hobbiton, New Zealand.


Tosua Pool, Samoa 


Burj Khalifa, Dubai

Sumber: Facebook


Sambung lagi di Part 2..

Sekian.. Annyeonghi gyeseyo :))



©