The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Student dalam kelas memang macam ni -_-"





Annyeonghaseyo!!!

Dalam kelas, aku akan buat muka macam yakin dan paham. Nak mengelak daripada kena tanya soalan daripada cikgu or pensyarah la katakan.Tabiat ni dah sebati dalam diri sejak sekolah rendah lagi.

Tapi bila masuk kuliah,ada pensyarah yang baik hati sangat.Hahahaha..Dah habis sign untuk attendant kelas,beliau akan amik dan tanya soalan berdasarkan nama dalam list!

Kecut perut weyh..Mau naya bila aku terlelap sat. Macam kena kejutan elektik ja bila dengar nama kena panggil jawab soalan. Mula la terserlah muka blurr depan pensyarah. Malu siak lorh -_-"

Btw,aku ada terjumpa satu lawak dalam satu page ni, MJSC Gags. Ada kaitan jugak la dengan post aku ni.Hahaha..




Memang bagus kalau cikgu tanya soalan dalam kelas. Baru tau mana bab yang kita lemah dan tak paham lagi. Ni tak,boleh pulak buat muka yakin bebenor. Mai exam,nganga beramai-ramai. Kekekkeeeke..Ni kata untuk diri sendiri ^^,

Ok sekian.. Annyeonghi gyeseyo :))


::SALAM JUMAAT::

©