The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
candid suka atiey.....

hehehe..tengok tajuk pn memang boleh sangka lain...
kali ni aku nak post tentang pic yang aku
KLIK..KLIK...suka ati aku...
hehe...enjoy k walaupn pic tak la pro sangat pn..
kamera biasa jer yang selalu aku bawak merata...hehe..

cikgu rozaudi tak perasan aku tgh dok amik pic dia..
hehe...ralit dok masak la katakan...

pic ni lagi tak boleh blah...ihsan stail kool jer...dia
memang taw kot aku ada agaenda lain..hehe..

bonda pengetua time tengah dok uli karipap..
cedap oo karipap 2...hehe..aku try wat tapi dah tengok
rupa karipap tu macam sardine roll ja..haha...

ni ali..budak omroom aku..dia ni tengah tunggu time
kami cbok dok wat baju dia..dia model untuk
omroom kami..nampak cam bajet macho da gak...
opppsss....hehehe....

haa..tu dia...becok dok cerita sampai tak sedaq aku
dok tangkap gambar...sampai mucung mulut tu..cerita
apa aku pun tataw...hehe...

kesian aku tengok dia ni...mcm tak dak baju nk
pakai dah...hehe...sowey ye bro...

isy3...loqlaq betoi depa ni...aksi spotan yang di luar
jangkaan aku..keh3.....

kesian nini tak sempat nak toleh badan erk..??fasha rilez jer..
kool babe...hehe....

ni kes asyik dok pikir kot...buku nizam baby semakin
dok meninggi sbb tak mau aku tangkap pic dia..
hehehe....ye la tu....

ni seyiuz ke or buat2 study ni..keh3...ni betol la..
tengah study biologi tapi kalkulator
ada kat tepi....hehe...

ok la....memang banyak lagi pic candid ni tp
share ckit2 jer la...yang lain tu privacy bangat...huhu..
setakat ni saja n assalam....

Labels:

©