The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
ragam aku di kumon vs tringat merbok..

sejak aku kerja kat kumon ni,macam-macam ragam yang aku nampak kat sana..jeng3...apa erk??ragam bebudak kat sana lorh..haha..tapi kadang2 aku pun buat hal jugak.kalau ada bebudak tak datang lagi,mula la aku naik boring. kerja aku apa lagi...JADI JURUGAMBAR TAK BERTAULIAH...haha..

sebelum kumon buka,aku sampai dulu and terawal la..rajin terlebih la katakan..haha..tengah dok tungguh pintu dibuka,aku pun posing la sat...mcam2 gaya ada...hehe...



lebih kurang setengah jam aku tunggu,sampai la tuan punya kumon..hehe.. kalau tak,banyak lagi la posing gila aku..oleh sebab hari ni budak tak ramai,so aku free sikit...kalau sebelum ni,aku jadi robot yang tangan byk.. tak menang tangan aku nak marking paper..haha...sekali kali aku jadi photografer tak bertauliah..


buku2 yang guna untuk marking paper bebudak...
ni kira buku jawapan la...haha..


tak ada orang ke??memang la...awal lagi depa nak mai..
aku termenung menantikan orang datang..


cikgu2 yang lain...sama ngan aku juga..kerja abiz,
dok menyembang..budak datang,sambung kerja balik...


tekun kot...classwork kena buat..kalau tak,tak boleh balik..
hahaha...


member aku kat kumon...tunggu result spm gak..
nice gurl...hehe...


bila kepala aku tengah pusing,aku tengok jalan...walaupan tak
ada apa2 yang syok pn..saja...hahaha...


bila aku tengok jalan,ntah la..tiba2 aku tringat zaman aku
sekolah...bezz kot dari kerja...haha..seyiuz ok...pelik2..
tengok jalan boleh tringat macam2..nampak sangat
MENGELAMUN....haahhaa..


tengok benda ni pulak,buat aku tringat meja study aku..
bersepah dengan buku and makanan..sama banyak..haha...
seyiuz aku rindu merbok...huhu...

tu la..benda bila dah lepas,mesti nak terkenang..
bila ada depan mata,sia-siakan...
bila dok sorang2,rindu kat kawan2...
bila mengadap laptop,rindu time study ngan kawan2..
bila apa2 jer la,mesti rindu MERBOK...
hurmm..tak taw lah...yang pastinya,
nanti jumpa balik time amik result...
lepas tu..aku pun tak taw....
masing2 bawak haluan sendiri..cari msa depan yang belum pasti..
termasuk aku..bila pikir balik..aku sedih...huhu....
so conclusion is:
hargai apa yg kita ada..sebelom kita merinduinya....

Labels:

©