The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
(^,-)...pening..

pening la jugak sebab tak taw betul ke diploma farmasi sangat2 la susah and boleh bagi otak naik krem sat..?banyak chapter kena study..banyak benda kena hafal.. kalau amik asasi sains hayat,macam mana pulak?kalau masuk matrik,macam mana pulak..?isy...susahkan alam universiti ni kan..kalau budak genius tak pa la jugak.aku ni setakat tajuk salt tu tak pernah lepas2 sampai sekarang,ni kan nak kena hafal jenis2 dos la,ubat la,virus2 yang baru la..hurmm..aku kena prepare la ni.semalam aku buat kuiz nak menentukan otak sebelah mana yang lebih banyak digunakan.aku dah buat test tu sampai naik pening kepala aku.sekejap kaki tu pusing sebelah kanan,sekejap pusing sebelah kiri..mata aku pun sampai naik juling. haha..kira otak aku ni stabil la kot.haha..buat lawak badut sarkas la pulak.aku tak kata la aku ni genius.nanti tak pasal2 ada orang uwekkk dengan statement aku ni.ok2..setakat ni jer.nanti aku merepek lagi banyak lagi susah..haha..k assalam..

Labels:

©