The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
masih ingat novel ni walaupun dah lama tak baca


novel ni saya dah lama baca.tahun 2008 kot.pinjam dari kawan.tapi tak sangka ada drama yang diadaptasi daripada novel ni..NORA ELENA.episod pertama cerita Nora Elena ni saya dah macam pernah tengok ja padahal baru 1st time ditayangkan kat TV3.saya bukak balik internet dan search dengan keyword NORA ELENA.dari novel karya Meen Zulaikha rupanya..memang ni novel yang best yang pernah baca dari group Alaf 21.sekarang kurang layan dah novel dari Alaf 21 ni sebab terpengaruh dengan HLOVATE.dulu-dulu kawan-kawan suka kasi pinjam novel dari Alaf 21.rasanya,bilik dia dah macam library kot..heehehee*

Labels:

©