The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
alamak!terpengsan or terlelap..??


Assalamualaikum..hari ni hidup dilalui dengan kepayahan sikit sebab batuk yang terok dan suara mengalahkan Amy Search gamaknya.Tapi tu semua tak menghalang nak menuntut ilmu.ececeh.. semangat sungguh..!entah kenapalah saya ari ni jadi something wrong sikit..tak sikit,banyak kot. mau taknya..kuliah hari ni waktu petang,bajet macam tak pernah pi kuliah waktu petang ja. adussss...sebelom ni tak pernah jadik macam ni.tapi hari pecah rekod terburuk pulak...
macam mana la saya boleh ter'pengsan sekejap tadi dari pukul 2 sampai pukul 4..??maksud pengsan di sini ialah saya TERTIDOR..!ni kes serius..memang hari rasa menyesal sangat2 sebab miss kelas fizik dan calculus.memang sangat terbaek la kan.PADAN MUKA SANGAT2.. semalam study sampai calculus untuk test sampai pukul 1 ja pun.paling awal la tu.entah laaa... memang hari ni mata sangat berat dan tak boleh nak fokus.. malam ni nak tidor awal sebab dah habis semua tutorial..hehehe..harap tak tidor time kuliah lagi.menyesal weyh...!!

Labels: , ,

©