The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK
















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Jahatnya Hati Aku!

Assalamualaikum

Dear hati....kenapa la ang suka sangat mempermainkan perasaan orang? Kesian tau dak kat lelaki tu.Jangan dok bagi harapan.Nanti dia mengharap.

Berkawan pun susah..tak berkawan pun lagi susah.Nanti kalau tak mau kawan,tak pasal-pasal kena cop bajet hot dengan sombong.Waahhhh...aku pantang dengan perkataan tu.Serious!!

Kawan-kawan aku ingat aku tengah dok bahagia dengan someone special.Haaaaa..yang tu memang super sengal ok.Aku berkawan ja.Memang selalu mesej,kol..Tapi aku tak mintak pun semua tu.Aku layan atas dasar kawan.Tu ja.Terpulang kat lelaki tu nak pikir apa.Aku dah bagi warning awal-awal.Jangan dok kecewa nanti.Tapi dia kata,tak pa.Kawan pun ok ja.Tapi aku tau,dia nak lebih dari seorang kawan.Tengok ayat mesej dah tau la bhaiii. Aku tak bersedia nak terikat dengan sapa-sapa lagi buat masa sekarang..


Urrrmmmm...macam tak patot ja aku tulis post ni.Tapi aku rasa aku kena jugak tulis. Mana la tau dia baca ka post ni.Boleh paham sendiri kot.Aku tak la jahat sangat tapi aku memang tak mau lagi kapel2 ni.Serious!Mungkin sebab takot kecewa kali ke-2??????No komen.


Time aku dok menulis ni,tiba-tiba teringat assignment yang banyak ni.Tak padan dengan cuti mid sem seminggu ja.Belom lagi test lepas cuti.Double stress..OK SEKIAN..


Labels: , , , , , ,

©