The Stanza of Life

HOME ABOUT SOLACE LINKS INSTAGRAM FACEBOOK

















© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Edited by Dahlia Daffodil
Aku Pengotor??Aku berseni la beb..

Assalamualaikum

Time lawatan ke Loji Pembersihan Air Ulu Kinta,kami ada diberi sekotak air soya dan some kuih yang sedap belake.Eececeh..tu pun aku nak habaq.Poblematik betol aku ni.Ok ok.

Dalam dok tunggu kumpulan satu lagi yang tak habis buat tour kat loji,kami yang dah habis ni pi la melantak.Niat jahat nak perabih semua tapi kesian pulak.Takot nanti tengok pinggan kosong.

Itu sangat kejam.

Aku memang kreatif.Sampai kotak soya pun aku boleh seni lagi.

Tadaaaaaa....kkkkkkkk

Nampak tak kotak soya tu tengah berasap...yeah berasap dengan tisu.Hahaaha

Kawan aku cakap aku pengotor buat macam tu?Sampai hati awak ye.. saya nak tunjuk saya ni ada bakat terpendam.Huhu..

Ok sekian..motif post ni ialah saja gedik gedik ^^,

p/s: Aku tengah bosan time tu dan tak sabar nak balik U.Penat kot -_-"

Labels: , ,

©